Allt känns förjävligt

Igår fick jag ett mail från en lärare som kändes som en spark i magen. Jag tappade helt luften och ville bara lägga mig ner och dö för att vakna igen om några månader. 
Jag hade tyvärr inte fått godkänt på mitt slutprov i fysik, vilket innebär F i kursen och sommarskola eftersom STS kräver godkänt i alla ämnen. 

Det kändes som att allt bara brakade samman och igår var ingen bra dag för mig. Idag har jag anmält mig till sommarskolan och har låtit det sjunka in lite mer, men det känns fortfarande förjävla dåligt. 

Förutom att jag är så galet trött och inser att jag inte kommer få sommarlov om 2 veckor som jag verkligen behöver, utan fick jag helt plötsligt 3 veckor extra med skola. Förutom det så är det så jävla jobbigt för jag måste avboka massa grejer som jag planerat in t.ex. jobb, uppkörning och andra roliga grejer.
Allt detta känns så jobbigt att jag vill gråta. Jag tror inte man kan förstå hur hemskt det känns innan man själv sitter där och vet att man kommer förlora 3 veckor av sitt sommarlov. Trots att jag är svintrött och bara vill vila måste jag fortsätta kämpa mig igenom något jag inte alls orkar med. Jag kommer inte kunna ta mitt körkort innan USA, jag kommer gå miste om så mycket lön pga av att jag inte kan jobba. 

ALLT KÄNNS FÖRJÄVLIGT

Orkar inte ens tänka på det just nu. Bara sitter och stirrar rakt ut i luften och önskar att jag var någon annanstans. Jävla skit.


Avslutning med konståkningen

Idag har jag varit ute i princip hela dagen och gjort lite olika saker. Ganska skönt faktiskt! 

Hade idrottsdag med skolan och vi gjorde friidrott i Åby vilket gick förvånansvärt bra för min del. 
Sedan umgicks jag med Kristina en stund och sedan åkte jag till Partille där vi hade avslutning med konståkningen. Vi spelade brännboll som vi gör varje år och fikade. Vi hade det mysigt och solen lös, men det var nu även dags att säga hejdå till alla i konståkningen. Kommer sakna alla så mycket! Så lite sad var det förstås. 

Nu måste jag plugga till mitt näst sista skriftliga prov! 
Ha de bra


Upp