Yesterday

Igår var jag i ishallen i princip hela dagen och hade show. Det var väldigt roligt, älskar att ha vårshow. Men nu är det över efter 3 intensiva dagar. 
 
Temat var ju som sagt dans och min grupp hade två nummer: disco och spicegirls. 
Efter showen gick jag och mamma ut och åt på en restaurang. Vi gick till El Corazon som är en tapasrestaurang. Det var supergott och väldigt mysigt. Idag har jag legat i soffan i princip hela dagen, för har varit rätt så trött efter showen och massa plugg. Har kollat på repris av konståknings VM för jag har inte kunnat kolla något medans det var så det var kul och har även pluggat lite matte. 
 
Kram 

Vårshow

Har nyss kommit hem från ishallen, där vi har haft vårshow. 
Vi har haft 3 föreställningar idag och kommer att ha 3 imorgon också.
 
Ganska skönt dock att vi slutade hyfsat tidigt idag så jag hinner vara hemma ett tag. Behöver nämligen plugga massa inför nästa vecka. 
 
Har inte dagit så mycket bilder från showen idag, men ska försöka ta några fler imorgon. 
 
Kram 
 

Packningstankar i huvudet igen

Alltså det här med packningen inför USA. Varje dag tänker jag på det. Tänker på alla de saker jag använder varje dag som jag tar för givet men som jag kommer vara tvungen att lämna hemma. 
 
Först och främst; alla hudvårdsprodukter och andra skönhetsprodukter. Jag kommer behöva använda andra nya sorter i USA. Jag som är så kräsen med produkter och har en utvald sort av varje produkt som jag trivs med och är van vid. Det finns liksom bara ett schampo som duger för mitt hår. Men så måste jag hitta en ny sort av ALLA produkter jag använder där borta. Usch. 
 
Men jag accepterar mer och mer att jag inte kommer kunna ha alla saker i USA som jag har hemma. Jag kommer att få leva lite spartanskt. 
Jag kommer kanske inte kunna ha en högtalare på mitt rum, en plattång, 10 skor för olika tillfällen och en gitarr. Jag inser att jag kommer att få leva utan vissa saker som jag idag tar för givna. Samtidigt som jag börjar förstå mer och mer att det kommer gå bra ändå. 
 
Nu när jag har gjort en minimalism challenge nu i mars (ni kan läsa om den här), så har jag insett att man inte blir lyckligare för att man har massa prylar. Utan man mår faktiskt ganska bra av att minimera det matriella i sitt liv. Så jag börjar se det mer som en positiv sak nu istället, även om det kommer ta ett tag att vänja sig. Det kommer troligen att vara rätt jobbigt i början men jag kommer klara det. 
 
Mycket saker springer runt i huvudet på mig just nu, but I guess att det är så det är när man ska åka iväg ett år. 
 
Kram på er
 
 
Upp