Är man någonsin redo?

Efter att jag skrev inlägget igår om att tiden inte räcker till innan jag åker till USA så började jag tänka jättemycket. 
När jag låg och skulle somna gick mitt huvud på högvarv med massa tankar om USA. 
Och jag frågade mig själv: kommer jag känna mig mer redo om jag åker en månad senare? Jag tror inte det. Jag insåg att jag kommer nog inte känna mig redo någonsin. Men man kan inte vänta på att man känner sig redo. Det är bara att göra. 
 
När jag insåg det igårkväll så kände jag mig så rädd. För jag har vetat om att jag ska åka i ca 2 år och det har hela tiden legat så långt fram i tiden så jag har bara tänkt att det kommer kännas bra sen när det är dags. Jag kommer vara redo då för jag har haft så lång tid på mig att förbereda mig. Men jag känner mig inte redo. Inte nu i alla fall. Det är snart dags och jag är inte redo! Vad ska jag göra? Men sen undrar jag om jag kommer känna mig redo innan jag åker över huvudtaget?
 
Jag inser nu att det är sjukt läskigt. Jag kommer ligga där i sängen kvällen innan jag ska åka och inse att det är sista gången jag sover i min säng. Har antagligen sagt hejdå till mina bästa vänner då, och kommer säga hejdå till min familj som jag inte kommer se på ett år. Kommer jag vara redo för det då? Kommer det kännas bra? Jag tror inte det. 
 

Börjar bli lite stressad

Det är så mycket som behövs göras innan jag åker iväg till USA och det känns som att tiden inte räcker till. 
Skulle gärna vilja veta när jag ska åka så jag inte behöver vara stressad i onödan. Skulle det vara så att jag ska åka den 23 juli så är jag rätt körd. 
Hoppas att jag får åka någon gång i Augusti, det skulle vara perfekt. 
 
Har bokat tid på ambassaden den 15 juli, sen så tar det en vecka innan man får tillbaka passet, tror att det innebär att man får visumet samtidigt. Så det är precis innan 23 juli. 
Men jag jobbar fram till 23 juli också, så om jag åker då så kommer jag inte hinna säga hejdå till någon av mina vänner :( Och jag hinner inte fixa presenter, sista sprutorna och allt annat som måste göras. 
SÅ JAG FÅR INTE ÅKA SÅ TIDIGT. I need more time. 
 
 

Släktträff mm.

Hallå där! 
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, och pluggat lite inför mitt prov imorgon på sommarskolan. Ska  alldeles strax åka upp till landet där vi ska fira min morbror som fyller 50 år idag. 
 
Igår hade vi våran årliga släktträff, så 40 personer hade vi hemma hos oss. Det var trevligt och svingod mat!
 
Hoppas att ni har haft en skön helg! 
 
 
Upp