Friday

Hej! 
Har haft så fullt upp på sistonde att jag knappt hunnit blogga. Men imorgon ska jag skriva än lite större lägesrapport när jag är hemma och har tid. 

Idag har jag umgåtts med Daniella och gjort några ärenden. Nu är jag med Sofia och lite annat folk och ska spendera kvällen här :)

Ha en bra kväll! 

Det börjar närma sig

Idag var jag med mamma och köpte lite saker som jag behöver ta med mig till USA. 
Adapter, nya hörlurar och ett stort USB-minne (där jag kan lagra alla bilder) och även en present till familjen. 
Varje gång jag får gjort något som behövs göra innan USA eller köper något så känns det så himla bra. Som att jag kommer ett steg närmare. 
 
Annars tycker jag att jag är ganska väl förbered och det är nu 26 dagar kvar. 
Jag brukar vara en sådan som planerar allting i så himla god tid för att inte behöva stressa, men sedan så gör jag inget av det jag planerat förrän i sista stund så jag får ändå stressa ihjäl mig precis innan jag ska resa iväg eller vad det nu än är jag brukar göra. 
 
Men jag har lovat mig själv nu att göra allting som har med USA så snart som möjligt och inte skjuta upp saker och ting och tänka "men det är ändå flera veckor kvar". För då kommer jag att ha allt kvar när det bara är några dagar kvar. 
 
Idag fick jag även säga hejdå till min mormor och morfar för jag kommer inte kunna träffa dom mer. Det var inte så jättesvårt men ändå lite sorgligt.
Och nu sitter jag på bussen på väg hem till Göteborg! 
Kram
 

Vackert väder

Idag har jag varit och är extremt trött. 
Kan vara en föjld av helgen. Jag har i alla fall hjälp mamma och pappa att tvätta och måla lite i vårat hus som vi köpte här för ett par veckor sen. 

Nu ska vi strax äta fin middag och sen ska jag nog lägga mig tidigt! 


Upp