Resväskan är inköpt

Har nu varit och köpt min resväska som jag ska ha med mig när jag åker till USA. Jag förstår inte hur man kan vara så glad över en resväska, men det är jag i alla fall. Den är så sjukt vacker. När jag kollar på den så känns det verkligen som att jag ska åka nästa vecka. It feels so real

Väskan är väldigt lätt vilket egentligen var andledningen till att jag köpte den, och att den är rymlig. Man vill ju få plats med så mycket som möjligt, speciellt på hemvägen😊 Dessutom var den billig, och rosa! Så ja, jag är jättenöjd med den. 

Jag tycker att det är jättekul att få börja göra inköp och planera redan nu. Att planera och organisera är typ det bästa jag vet. Så jag ser verkligen fram emot sommaren då den förhoppningsvis innehåller mycket planerande och organiserande. 

Tack Melissa för tipset på denna väskan

Kram på er My weekend

Godmorgon alla,

Idag vaknade jag upp och kollade ut genom fönstret och såg att allt var alldeles vitt. Det snöar jättemycket och har lagt sig en hel del, det mesta av den snön vi har fått hittills har smält direkt när den kommit till marken. Men nu ligger det snart flera centimeter på marken! Det är såå mysigt!! Älskar snö så länge det är snö och inte is eller slask. 


Igår hade jag en supermysig kväll med två kompisar från konståkningen. Direkt efter träningen åkte vi in till stan och gick på en väldigt fin restaurang på avenyn och åt jättegod mat och sedan gick vi till McDonalds och åt kolasundaes. Jag älskar att gå på restaurang så det var super mysigt och dessutom roligt att hinna prata ordentligt med Tilda och Kimberley då vi inte alltid hinner prata så extremt mycket under träningarna. 

I alla fall, nu ska jag bara äta frukost och sen ska jag dra till ishallen och träna. I eftermiddag ska jag till min mormor och sova där, så det ska bli mysigt och skönt att bara få stänga ute världen för ett tag. 
Den här helgen är faktiskt hyfsat läxfri. Har bara två grejer som jag behöver göra så det är rätt skönt. Kan vila upp mig lite inför kommande skolruschar. 

Ha en fin helg allesammans! 
Kram 
Stress och utbytesträff

Alltså förlåt om jag inte bloggar ofta alls nu. Det är bara det att jag känner inte riktigt att det finns så mycket att blogga om. Jag går bara i skolan och tränar och det händer inte så mycket vad gäller mitt utbytesår heller. Så ja, det finns helt enkelt inte så mycket att säga.
Och dessutom hinner jag inte och orkar inte alltid för har sjukt mycket plugg och är typ konstant astrött och stressad. 

Men en sak som har hänt i alla fall är en utbytesträff. I söndags träffades 10 tjejer  tror jag, som också ska åka som utbytesstudenter. Alla utom 1 ska till USA. Det var mycket trevligt och alla var jättegoa och trevliga, så det var kul. Det är jätteroligt att träffa andra utbytesstudenter, som verkligen förstår en. Jag vet att det låter jättecheesy men det är verkligen så. Det går ju igenom exakt samma saker som en själv och man kan helt enkelt relatera till varandra vilket ens andra vänner kanske inte kan göra. 

Ha en fortsatt bra vecka allesammans! 
Kram 


Upp