Update

Hej! Jag är hemskt ledsen att jag inte har lagt upp något nytt inlägg på flera dagar. Im sorry! 
Här kommer i alla fall en uppdatering med vad jag har haft för mig. 
 
I lördags åkte jag hem till Rebeca där jag, Sofia, Rebeca och Rebeca's värdmamma lagade mat. På kvällen sedan kom det gäster och vi hade tapas kväll då både Sofia och Rebeca är från Spanien. Kuba var även där och både Sofias och Rebecas värdsystrar, och vi hade riktigt kul tillsammans. 
Jag sov över hos Rebeca och vi tittade på Mamma mia och Tarzan på kvällen. 
 
På söndagen var jag mestadels hemma, på kvällen åkte min familj och åt pizza tillsammans med en annan familj som är min värdfamiljs vänner. De hade 3 tjejer, från 9 till 13 och dom var riktigt roliga och det var bara allmänt mysigt. 
 
Igår måndag, var en viktigt dag. Det var nämligen min första choir concert. Trots att vi sjöng fel ett par gånger så sa alla att det var choirs bästa koncert på flera år. Så det var väldigt roligt att höra, och jag hade väldigt roligt. 
Jag hade ett solo i *Most Wonderful Time of The Year'. Jag var nervös innan, speciellt inför mitt solo men det gick hyfsat bra. Det är klart att jag inte sjöng lika bra som jag annars gör på grund av att jag var nervös men överlag var det helt okej. 
 
Efter koncerten tog vi bilder och så i skolan och sedan åkte en del av the choir kids och några choir graduates, alltså elever som har graduate från Century och var med i choir, till Perkins och åt mat. Jag hade riktigt roligt med sådana som jag redan känner bra och med människor jag träffade för första gången igår. 
Efter vi lämnade Perkins körde jag, Nolan, Melissa och Liz runt i Liz's car och lyssnade på musik. Detta är en aktivitet som är väldigt vanligt här i staterna eftersom att bensin inte är lika dyrt här och de flesta ungdomar har sina egna bilar. 
Det var en superbra dag igår och på ett sätt önskar jag att jag kunde få återuppleva gårdagen. 
 
Å andra sidan är det skönt att konserten är gjord för nu slipper jag all stress kring det. Det tar lång tid att lära sig varenda not, vartenda ord, varenda paus och varenda andetag till 8 sånger utan och innan och det krävdes mycket jobb. Men nu kan vi andas ut, i alla fall för ett litet tag innan det är dags att börja öve inför nästa konsert. 
 
Kram

Rebeca and Sofia and the tapas
Maddi, Emma, me, Sakanna, Mambo
Maddi and me
Nolan with his bacon pancakes
Carter, Maddi, me, Melissa
I USA | |
Upp