Sista dagen i the bay area

Igår var sista fulla dagen i hos min värdfarmor utanför San Francisco. Idag lämnade vi nämligen för att åka upp till min mammas kompis cabin i bergen. 
 
Igår spenderade vi dagen i Berkeley där mina värdkusiner bor. Mina föräldrar och deras föräldrar var på vinprovning så jag, Nolan, Sam (21) och Erin (23) gick först till en sushi restaurang och åt fantastiskt god sushi. 
Sedan gick vi runt i Berkeley ett tag och kollade i affärer och sedan var dom tvungna att gå till sina jobb så jag och Nolan promenerade runt på the campus of University of California Berkeley och det var såå stort och väldigt vackert. Det var 15 grader ute och solen sken så vi kunde ta av oss våra jackor och det var helt underbart. 
 
Sedan "hikeade" jag och Nolan upp på ett berg som låg bakom och kollade på utsikten över SAn Francisco, the Golden Gate bridge, Oakland och hela San Francisco bay. Vi stannade där och kollade på utsikten och solnedgången, men tyvärr så dog min mobil så jag kunde inte ta några bilder. Men det var helt underbart att sitta där uppe på gräset i solen med den utsikten. 
 
På kvällen åt vi på en indisk restaurang med Ucle Steve och hans fru Lisa och min värdfarmor. 
 
 
Just nu sitter vi i bilen i trafikstockning och vi har nyss ätit hamburgare på In-n-Out Burger som bara finns på västkusten i USA. Det smakade väldigt likt MAX hamburgare i Svedala.
 
Vi stannade även på ett mall och på the Jelly Belly factory, alltså märket som tillverkar jelly beans. Och jag spenderade massa pengar på olika intressanta smaker av jelly beans. 
 
Kram

I USA | |
Upp