San Francisco

Hej kommer en massa bilder från gårdagen som vi spenderade i San Francisco. Min värdfarmor bor alltså lite utanför San Francisco så igår var vi inne i staden för första gången. 
 
Dagen började med att vi åkte upp på ett berg precis intill Golden Gate bridge för att ta bilder. Solen lös, utsikten var fantastisk och detta var ett happy moment för mig. Jag såg ut över horisonten för första gången på över 4 månader och jag var heller inte ända amerikanen där vilken kändes lite trygghets givande på något sätt. Jag var inte den ända som kom från något annat land. 
 
 
 
Efter det körde vi över the Golden Gate bridge och åkte till en strand där jag fick se havet på lite närmare håll. Gud vad jag hade saknat havet. Att bara vara nära havet, höra ljudet av vågor och andas in havsluften är något obeskrivligt. 
 
 
Vi åkte till den park där min värdföräldrar gifte sig. Det var ganska kyligt där eftersom att träden var så täta så att solen inte nådde ner till marken, men det luktade så gott från alla eucalyptus träd och pine trees. 
 
 
Vi körde runt i staden och åkte till en till utsiktsplats (och såg vilda papegojor i ett träd), såg the painted ladies, alla kullar, Lombard street, Alcatraz på avstånd och alla andra vackra och färgglada hus i San Francisco.
 
 
Vi åkte till Fisherman's wharf, vilket är ett område i San Fransisco, och åt mat och vandrade runt och gick till pier 39 vilket är en pir med massa massa turist affärer. Mysigt. 
 
 
 
Till sist åkte vi till china town och åt mat där. Eftersom att vi kom dit så sent så var det mesta stängt men det var kul att se ändå. Maten var svindyr, men the fried rice var helt amazing. 
 
En bra dag i San Francisco helt enkelt! 
I USA | |
#1 - - Agneta Hasslöw:

Så fina foto!
Häftigt med San Francisco!

Upp