PAX holiday party

Hej, tänkte berätta lite om min väldigt upptagna men roliga dag jag haft idag. Jag lämnade huset 9.30 imorse och har inte varit hemma since. 

Jag vaknade relativt tidigt för att vara en helg för att åka till en kyrka i närheten med Amarachi och hjälpa till som volontär med att dela ut mat till familjer i Rochester som har det svårt. Det var en rolig och framförallt ny upplevelse och det kändes verkligen Amerikanskt då det är något jag aldrig skulle göra i Sverige. 

Efter det åkte jag upp till Minneapolis och gick på ett holiday party som PAX anordnade. Denna gången var det yttligare en cordinator med (det brukar annars vara tre stycken som gör saker tillsammans) så detta betydde alltså fler utbytesstudenter och sådana jag inte träffar förut. Så det var roligt att få träffa flera nya. Och som vanligt så hade vi roligt tillsammans. Utbytesstudenter kan nog vara de bästa människorna på denna jord. Det är alltid så kul med dom och dom är lätta att lära känna och jag känner att jag kan verkligen vara mig själv med dom och tror att alla andra också känner så. Accepterande och toleranta! Och så intressanta, samtalsämnena tar aldrig slut..... 

Alla tog med sig mat från sitt land och det var väldigt gott men jag blev väldigt mätt när det fanns så mycket god mat. Jag hade med mig saffransbrödet som jag bakade igår och Sofia från Sverige hade med sig lax med limesås och potatis och en äkta svensk sallad (sallader här är annorlunda från Svenska sallader haha - det visste ni inte va?) och det var helt underbart att äta! 

När jag kom hem igen åkte jag direkt till min guidance counselor's (min mammas chef) house och har varit här hela kvällen och suttit barnvakt åt hans 4-åring. Det var en riktigt go liten kille, väldigt pratglad och gosig. Han ville inte att jag skulle lämna hans rum när han skulle sova! Så gossig! 

Så för att summera har jag haft en toppen lördag. Hoppas alla andra också har haft en bra dag. Kram 

I USA | |
Upp