I California

Har precis vaknat upp i Concord i Caldornia. Jag vet inte om jag riktigt har berättat detta men igår åkte jag och min värdfamilj till California. Här kommer vi att stanna hela jullovet! Denna resan har varit planerad ända sedan innan jag lämnade Sverige. Det ska bli så roligt, är extremt taggad. Det ska bli riktigt roligt att få se en annan del av landet, få se San Fransisco, få åka skidor och träffa min värdpappas familj. 
Kom fram sent igår kväll så har sovit ut idag! Men ska nog snart hitta på något kul.

I måndags i skolan var "rent a senior" day. Detta innebar att elever från de andra årskurserna kunde hyra seniors för en dag för $10. Jag blev rented av Sena så jag följde med henne hela dagen till alla hennes klasser och hängde med henne. Detta var roligt och annorlunda, det var kul att få se hur andra lektioner på skolan fungerar och det var även skönt att slippa mina egna klasser. 

Igår var det världens bästa dag. Jag vet att jag har sagt detta så många gånger men det kan ha varit bästa dagen sedan jag kom hit. 
Det var dags för The big "wild game feed" med sports bio som vi har planerat i flera veckor. Vi serverade korven och jerkyn som vi tillverkade utav rådjuret och alla elever och staff tog med sig mat. 
Det var hur mycket mat som helst och hur gott som helst. Vi serverade mat till runt 500 personer, och vårat jobb var alltså att se till att detta fungerade och att alla som kom hade det trevligt. Det var super kul och vi gjorde detta hela dagen så inga andra lektioner. 

Efter det var det "man of The Century". Ett par killar (seniors and juniors, but mostly seniors) ställde upp och fick framträda med ett nummer, fick svara på frågor och fick ha modevisning och sedan utseddes skolan man, "the man of the century". 
Sedan var det dags för pepfest i gymnastiksalen. Det var en väldigt rolig dag med massa julstämning och glada ansikten! Härlig dag! 

Kram 

The Game Feed
Pep fest
I USA | |
Upp