Happy Friday

Hej, ska strax iväg på en julkoncert med Six Appeal med Rebeca. Är riktigt excited. Detta är en grupp som är semi famous, inte jättekända men dom turnerar USA så de måste ju ändå vara lite bra.
Det är så skönt att det är fredag, denna veckan har verkligen varit seg men nu är det äntligen helg. Det ska bli väldigt skönt med jullov på tisdag (vi går tyvärr i skolan två dagar nästa vecka). Jag är trött och rätt trött på skolan trots att jag inte ens har mycket skolarbete. 
 
Skoldagen idag var jättebra, vet inte varför jag var bara på bra humör och pratade med många människor. Jag blir alltid glad och på gott humör när jag pratar med många människor! Och en mexikansk restaurang hade tagit med massa mat och satt upp cafeterian så man kunda köpa riktigt god mexikansk mat och detta gjorde jag såklart eftersom att jag älskar mexikansk mat.
 
Jag har gjort knäck idag! Dom blev jättebra, lika bra som hemma trots att jag fick göra dom med corn syrup istället för vanlig sirap. Det var även svårt att göra dem utan termometer som jag är van vid att använda för att veta när jag ska ta ut dom för att dom ska bli perfekt sega. Men de blev helt perfekta ändå, kanske till och med de bästa knäckarna jag någonsin gjort. Och min familj tyckte jättemycket om dom. Ska låta några vänner smaka på dom också. 
 
Hoppas ni har en bra helg! 
 
I USA | |
Upp