December 3rd

Torsdag kväll och ska strax sova för att imorgon göra sista skoldagen denna veckan! Jag längtar efter helg. 

Inte så fruktansvärt mycket har hänt de senaste dagarna. Igår försökte jag baka saffransbröd, det bröd jag och min mamma alltid bakar inför jul, men det gick inte toppen med torrjäst och glutenfritt mjöl, blev inte katastrof heller men det fanns en konstig smak som inte ska vara där..... Ska försöka imorgon igen med vanligt mjöl för att se om resultatet blir bättre. 

Idag har jag inte gjort någonting speciellt alls efter skolan. Kom hem och övade på mina choir låtar inför konserten om en och en halv vecka och gjorde lite skolarbete och lagade sedan mat, pasta med scampi och sås. 
Många kanske tror att utbytesstudent livet är spännande och saker händer hela tiden för det är det enda utbytesstudenter skriver om på sina bloggar, men jag kan berätta för er att jag spenderar många timmar i veckan liggandes ensam på min säng, skrollandes på facebook och Twitter. Mycket mycket mer dötid här än hemma i Sverige då jag i princip alltid har konståkningträning eller något annat att göra. Och har pratat med många andra utbytesstudenter och hört liknande historier. Men jag klagar inte, det är nice samtidigt som jag ändå hittar på många roliga saker också! 

Hoppas alla haft en bra vecka so far!

Robe fitting today for choir - Madison and me 


 
I USA | |
Upp