Christmas in America

Så, nu har jag upplevt min första jul i Amerika och jag måste säga att även om det fanns olikheter från den svenska julen så var det ändå mycket som var likt. Och jag hade en toppen jul. 
 
För det första så firar de jul den 25e istället för den 24e och det kändes lite konstigt när gårdagen var som en vanlig dag. Dock hade vi en speciell middag igår med fondue. 
Idag vaknade vi och hade christmas breakfast vilket bestod av chilipuff (en slags äggrätt med cheddarost och chili), swedish kringlar (vilken jag för övrigt aldrig har hört talas om innan, någon annan som brukar äta detta?), bär och bacon (dom är ju ändå amerikanare). 
 
Sedan öppnade vi alla presenter. Det var inte så jättemånga presenter eftersom att vi tyckte att det var onödigt att släpa med oss alla paket till California för att sedan släpa dom tillbaka. Så vi ska ha en till jul med min vmammas familj när vi kommer hem. 
 
 
På eftermiddagen åkte vi till min vpappas bror. Där var båda Toms bröder och deras familjer och några andra familjemedlemmar. Vi åt fantastisk god mat, Toms ena bror är kock så han lagade all mat och jag tror aldrig jag ätit så god julmat förut. Det fanns skinka (som för övrigt smakade väldigt likt svensk julskinka), det fanns revben, brysselkål, cranberries, ugnsbakade rotfrukter, och rosmarins potatis och all mat smakade hyfsat svenskt så det var riktigt nice. Hur gott som helst. Till efterrätt åt vi eggnog cheesecake och massa godis och kakor. 
 
Det var väldigt kul att träffa hela Toms familj och jag hade en toppen juldag! 
 
 
I USA | |
#1 - - Agneta Hasslöw:

Hello!
Det ser ut som du har det väldigt bra!
Vädret verkar vara toppen också!
Gott slut och gott nytt år.

Upp