Bear creek

På våran skola har vi något som kallas Bear Creek week, som faktiskt är 12 (skol)dagar och inte alls bara är en vecka. Detta är en fundraiser som vi gör på skolan och vi gör allt vi kan för att samla in pengar till Bear Creek som är ett hjälphem för mentalt sjuka. 
 
För att samla in pengar så gör olika klasser och klubbar olika aktiviteter som dom tar betalt för, så detta betyder att det är så mycket roligt på gång just nu i skolan. Det finns massa saker att köpa i cafeterian varje dag, folk från student government går runt med candy cane buckets hela tiden, man kan skicka ett singogram till någon man tycker om, olika games och lekar finns att göra, an kan "rent a senior" vilket betyder att man hyr och får ha en senior för en dag. Och så är det givetvis också dress up days varje dag! Hur kul som helst och det ger en så många möjligheter att lära känna fler. 
 
 
Det jag gör med mina klasser är:
Säljer lotter till ett lotteri
Game feed (där vi serverar till exempel summer sausage och deer jerky som vi tillverkat av det rådjuret vi slaktade i sports bio)
Säljer jul örhängen som jag och de andra utbytesstudenterna tillverkat
Sitter vid ett bord i cafeterian och tar bilder på folk som är dressed up och vill vara med i the dressed up competition
Håller i bean bag toss i idrottshallen
 
Så detta är en riktigt rolig vecka som jag har sett mycket fram emot. Kram 
 
 
Upp