12.19.15

Hej! 
Idag var det egentligen meningen att jag skulle vakna tidigt och gå upp springa the Reindeer Run som hålls på skolan. Men eftersom att jag var uppe väldigt sent igår då min bror hade fest hos oss var jag supertrött när jag vaknade i morse och bestämde mig för att inte gå. 
Istället låg jag i sängen ett bra tag och skypa sedan med min familj i 3 timmar eftersom att det var min pappas födelsedag. Det var kul att prata med dom och det känns verkligen som att jag sitter där i soffan med dom när vi skypar, trots att jag ligger i min säng på andra sidan jordklotet. 
Min mamma bokade även flygbiljetter till min familj, så nu är det 100% att min familj kommer och besöker mig här i Minnesota den 8 juni, 3 dagar innan min graduation. Jag kommer sedan att följa med min familj till Chicago och ha semester där och sedan flyga hem till Sverige från Chicago tillsammans med min familj. 
 
Efter mitt långa skypesamtal gjorde jag färdigt sill salladen som jag ska ha med till skolan på tisdag, och det blev inte exakt så som den blir när pappa gör den eftersom att jag hade för lite rödbetor och ingen rödbetssaft, men det blev helt okej ändå. 
 
Under kvällen var jag på ett christmas party hos en av mina vänner. 
 
Kram 
 
 
I USA | |
#1 - - Agneta Hasslöw:

God Jul och Gott Nytt År till dig!

Upp