12.10.15

Detta inlägget skrev jag under min lunch men glömde posta. Så lägger upp det nu istället. 
 


Har just nu min lunch här på mitt amerikanska high school. Sitter i kafeterian med dom jag brukar, Rebeca, Ixo, Lauren, Kuba, Kamila och Cayley och äter min inte så supergoda amerikanska skollunch som jag betalat $2.50 för. 
 
Igår efter skolan följde Kuba, Kamila och Rebeca med mig hem och vi gjorde färdigt alla örhängen som vi ska sälja på lördag i skolan på Santa's breakfast för att samla in pengar till Bear Creek. 
 
Rebeca stannade även ett tag och hjälpte mig att välja audition sång till min musical audition. Hon hjälpte mig sedan att öva lite på sången. 
 
Idag efter skolan har jag min audition för The winter musical. Är rätt så nervös för jag byter tonart på ett ställe nästan varje gång 😁 så jag hoppas bara på det bästa. Det ska i alla fall bli kul, har aldrig gjort något liknande.
 
Sports bio lektionen idag var riktigt rolig! Älskar att ha två timmar på morgonen där man kan prata och inte sitta och lyssna på en lärare eller sitta med huvudet i en bok, och med mina favoritpersoner Rebeca och Alyssa. Vi skulle även sätta upp posters runt om i skolan men vi flummade runt för mycket så det blev inte så mycket med det.
 
Under min open hour satt jag även vid ett bord utanför cafeterian och tog bilder på elever som var dressed up for the dress up day, och ville vara med i the dress up competition. 
En annan sak jag gjorde var att jag sjöng singing telegrams. Man kan alltså betala för att skicka en låt någon på skolan, och jag och två andra tjejer var alltså dom som gick runt till olika klassrum och sjöng sångerna. Det var superkul och jag kommer antagligen att göra detta nästa vecka också. 
 
Efter skolan ska jag stanna med Emma för att öva på choir songs inför våran konsert på måndag, vi behöver öva en del kan man säga. Har även min audition efter det. 
 
Min dag har varit bra hittills, hoppas ni haft en bra dag! 

 
Update: min audition gick hyfsat bra, screwed up ett par gånger men jag hoppas bara på det bästa! 
 
Bild från igår när vi gjorde örhängen. 
Kamila, Rebeca, Kuba, jag
Upp