22 dagar kvar

Det är nu 22 dagar kvar till avresa. Imorgon är det 3 veckor. 
Jag har alltså bara 2 helger kvar här i Sveriga och jag har börjat planera min avskedsfest. Jag är nästan helt fullbokad fram tills att jag åker, jag försöker verkligen trycka in alla saker jag vill göra och alla jag vill umgås med innan jag åker men tiden räcker tyvärr inte till allt. 
 
Jag är i princip färdig med min packningslista och hade tänkt att provpacka på tisdag. För att se ungefär hur mycket jag kommer kunna ta med mig. 
Jag började skriva på packningslistan för säkert mer än ett halvår sedan, så har jag lagt till saker i efterhand. Men nu känns den hyfsat klar. Men självklart kommer jag komma på fler saker att ha med innan det är dags att ta flyget från landvetter. 
 
Jag har snapat en del med min värdbror Nolan och har även haft kontakt via facebook, så har börjat lära känna honom bättre! Det är riktigt kul och tycker om honom jättemycket redan. Ser så mycket fram emot att träffa familjen! 
Däremot har jag inte haft så mycket mer kontakt med mamma Ginger. Men ska maila henne snart igen för att ställa lite frågor. 
 
Kram på er 

Upp