Lite stressad

Hej, 

Har inte riktigt haft tid att uppdatera bloggen för har haft så jättemycket att göra i skolan den senaste veckan, och jag har varit jättetrött och stressad så jag har varit lite off de senaste dagarna. 

Men imorgon ska jag i alla fall på intervju med Explorius så då är det snart dags att välja. Jag har inte hört något från EF än men intervjuaren sa att det gick bra och att hon trodde att jag skulle bli antagen. 

Jag ska försöka göra en tabell och se om jag kan lägga ut det. Är inte säker på att man kan göra tabeller i ett inlägg men ska försöka hitta på något sätt att lösa det. 
Då ska jag i alla fall jämföra de bra och dåliga saker hos de olika organisationerna och vad som ingår i priset hos dom olika osv. Lite såna grejer. Sen får jag känna vad som känns bäst. 
Jag hoppas att jag hinner göra detta innan nästa vecka (är ganska upptagen i helgen så vet ej om jag hinner men ska försöka). 

Så länge får ni ha det så bra! 

Xoxo 
Dags för fredagsmys

Hola. 

Då var de fredag igen. Det känns verkligen skönt. Är så trött så det känns skönt att ha en hel helg framför mig. Dock kommer den att bestå till mesta dels av plugg då vi har sjukt(!) mycket inlämningar/läxor/prov nästa vecka. 
Det var dock en ganska chill dag i skolan idag, vilket är sällsynt på den skola och det program jag går på. Det gjorde ju att det kändes som att helgen började redan efter första lektionens prov. 

Det är så kul när man får berätta för alla att man ska till USA. Och roligt när folk frågar mig om det hela tiden så att jag får prata lite mer om det. Älskar att prata om USA, och folk blir ju lite mer intresserad av mig när de får veta det med tanke på att det är lite mer spännande än det vanliga vardagslivet. 
Så det är kul. 

Och alla blir liksom så förvånade. "Va? Ska du åka till USA?" Och det är också roligt hur ovetande alla är om det. De frågar typ "Kommer du gå i skolan där då eller?" och "Kommer du bo i egen lägenhet då eller studenthem eller nåt?" osv. Och så får jag förklara det om och om igen för olika personer. 
Superkul verkligen!

Ni får ta och ha en bra helg allesammans!! 
Kram 
 
Inlägget avslutar jag med en helt till ämnet orelevant men ändå askul bild. Hoppas den får er att skratta lika mycket som den får mig att skratta. 


EF

Hej, 

Igår var det dags för intervju med EF. 

Intervjun gick bra, precis som de andra två intervjuerna har gjort. 
Jag och min mamma träffade en tjej från EF på Condeco och intervjun skulle egentligen ha tagit runt 1 och en halv timme men vi hade lite bråttom så vi skyndade oss och var klara efter 1h och 10 min. 

EF intervjun var annorlunda från de andra på det sättet att det var mest information och mindre frågor. 
Men det som var likt STSs intervju var att en del var på Engelska och jag fick skriva vad hon kallade en essay, men det var typ ett brev till min framtida värdfamilj. Alltså dom ska på riktigt få se det brevet jag skrev igår när dom väljer utbytesstudent. 
Det gjorde ju att jag kände rätt så stor press, att jag visste att dom kommer välja mig baserat på det brevet(och annat också såklart). Men jag blev faktiskt väldigt nöjd med det, mycket nöjdare än det jag skrev hos STS. 

Intervjuaren berättade ganska mycket om hur det är att vara utbytesstudent och massa berättelser om sitt egna år och andra hon kändes år. Och Gud vad jag blev excited på att åka. Det lät så himla underbart. Jag är så glad att få denna möjligheten. 

Så om jag jämför EFs, STSs och YFUs intervjuer så kändes definitivt EFs bäst. Men det finns ett problem med EF som gör att det inte känns bra med EF. Tyvärr kan jag inte skriva det i bloggen men om ni vill veta så kan ni höra av er, så berättar jag. 

Så just nu vet jag absolut inte va jag ska välja. Jag lutar inte ens åt något håll utan jag har verkligen ingen aning.

Vi får helt enkelt se hur det går hos Explorius och sedan får jag välja efter det. 

Kram Upp