Annanslykta

Denna dagen har gått åt till många saker. Bland annat har jag sprungit, handlat, träffat min kusin/kompis, varit tränare och tjänat 50 kr, och tränat själv. Har inte pluggat något alls idag och inte heller gjort något på ansökningshandlingarna, då detta var min pluggfria dag (och tog en paus från USA-stuff också). 
Nu på kvällen har jag ägnat mig åt att göra den här fina ananaslyktan. 
 
Blev inspirerad när jag såg en sådan här på weheart och tyckte det var mycket kreativt. Det är kul att avika lite från "det normala" - alltså pumpa, och göra något annorlunda. Självklart blir det pumpkin carving imon också på självaste Halloween, men jag tyckte det var roligt att jag göra något annat också!
Och eftersom att jag älskar ananas- både smaken och dess utseende- så bestämde jag mig för att göra en likadan själv. 
 
Blev väldigt nöjd faktiskt. Vad tycks?
 
 

Online application

Hej.
 
Jag fortsatte fylla i på min online application idag.
Det är 16 delar som skall göras:
 
 
 
 
Är färdig med de två första, så nu har de fått en grön bock framför sig. 
Igår gjorde jag My Insterests and Hobbies. Idag gjorde jag Introducing Myself. 
Där skriver man i princip sina kontaktuppgifter, det som står på passet och om en föräldrar osv. Inte så mycket kul. 
 
Men sen ska man ladda upp en bild på sig själv, som man ska ha som avatar. Alltså den bilden familjerna kommer titta på när dom väljer student. Och det står att det är viktigt att man ler och ser glad ut på den bilden (på alla bilder egentligen), så jag börjar gå igenom min dator i jakt på en bild på mig när jag ler. 
Hittar ett fåtal där jag ler så att man ser tänderna, och ingen var ju bra. Hittade for real inte en enda bra bild på mig själv när jag ler/skrattar. Hur ska det då gå sen när jag ska ladda upp bilder till fotoalbumet? Där ska det också vara bilder som man ser glad ut på. 
 
Hittade absolut ingen, så jag avvaktade. Sedan på eftermiddagen fick jag skolfotot i brevlådan, där jag faktiskt visar tänderna för första gången på 10 år och fotot var bra. Så det blev tillslut att jag tog det. Lite tråkigt kanske att ha skolfotot som bild, men helt ärligt kunde jag inte hitta någon bättre bild på mig själv. 
 
 
Upp