Thanksgiving

Såhär spenderade jag min thanksgiving igår.
 
Jag längtar verkligen till nästa år då jag kommer få fira thanksgiving PÅ RIKTIGT. Det är en av de saker jag ser mest fram emot. 
 
Hoppas ni hade en bra thanksgiving igår! 
Kram
 
 
 

Hepatit B

Idag var jag och tog första Hepatit B-sprutan. Det gjorde fett ont och jag hatar sprutor och jag vill aldrig mer ta en till spruta och min arm gör fortfarande ont och det blödde typ igenom plåstret och jag hatar blod och jag hatar sprutor och jag vet att jag måste ta 2 till men jag vill inte för jag hatar sprutor och jag kommer börja gråta. 
 
Men första är i alla fall avklarad nu. Så nu är det bara TBC-testet kvar och sen kan min doktor skriva på hälsoundersökningen.
 
Jag måste säga att av allt som man skulle göra i sina ansökninghandlingar så var hälsoundersökningen den mest besvärligaste. Jag ska inte säga jobbigast, för både fotoalbumet och personliga brevet var helt klart jobbigare, men på hälsoundersökningen var man tvungen att lösa massa olika saker på olika ställen och gå till läkaren och sen någon annanstans och sen tillbaka till läkaren flera gånger. Det var komplicerat att få till det helt enkelt. Så jag rekommenderar verkligen att boka tid hos läkaren direkt när man får sina ansökningshandlingar och ta med dig din vaccinationsjournal. Det gjorde inte jag och det gjorde att det blev en extra vända hos läkaren för mig som egentligen inte hade behövts. 
 
Så ja, så ligger det till just nu. 
Har ni fler frågor om hur ansökningshandlingarna går till eller om hälsoundresökningen eller något annat, så fråga på bara. 
 
Kram 

Första presenten till värdfamiljen

När jag var och handlade med mamma här om dagen så var vi och kollade på julavdelningen. Där hittade jag dalahästar att hänga i julgranen och jag tänkte; varför inte köpa det till min värdfamilj? Så köpte en för att ge som present till min framtida värdfamilj.
 
Det var första presenten. Har flera gånger sett saker i affärer som jag velat köpa men har hållt mig fram tills nu. Julsakerna försvinner ju om jag väntar så tänkte att det var lika bra. Dalahästar är dessutom ganska svenskt så tyckte att det passade bra. 
Det blir som ett litet minne för dom att hänga i granen, även sen när jag inte är kvar hos dom kan dom ta fram den på jul och hänga i granen och tänka på mig. Tyckte det var lite gulligt hehe.
 
Kram 
 
Upp