It's finally over

Nu är allt skolarbete för denna terminen gjort. Gjorde den sista muntliga redovisningen i kemi idag så nu har jag inget kvar. Har några dagar kvar till sommarlovet men det är i alla fall inget jobb :) 
 
Har dessutom fått veta betygen i svenska, samhäll och spanska idag. Fick B i svenska, B i samhäll och D i spanska. Så är ändå hyfsat nöjd. Hade 3 timmars håltimma idag. Så jag och Ellinore gick köpte sushi och satt och åt i bältesspännarparken i solen och det var super mysigt. Och West Pride festivalen börjar ju idag så det är helt fullt med regnbågsgrejer i stan och i bältesspännarparken var det massa tält och sånt. 
 
Sedan efter skolan pallade jag inte åka hem så jag och mina brudar Ellinore och Fanny drev runt lite i stan och åt yoghurt  och mysde.  

 

Ikväll ska jag inte göra något speciellt  för jag har inga vänner som bjuder med mig på stuff, så jag skall bara vara hemma med päronen och grilla och jag ska inte säga mysa för det ska jag inte. Jag ska sitta hemma och deppa för jag inte är bjuden på någon fest för det är det jag helt vill göra, bara så att det är ute i luften. 
 
Ha en bra Kristi himmelsfärdshelg allehop! ❤️  

Angående politik

Nu var det ju val igår, inte riksdagsval men val till eu parlamentet och jag tycker att det är viktigt också för det påverkar ju oss i Sverige också. 
Jag tycker att alla ska få ha sin åsikt och ibland kan jag må illa för att folk har så konstiga åsikter, men jag låter i alla fall dom ha dom för alla ska ha rätt att få ha sin egna åsikt. Men vad jag däremot blir sur på är när folk inte går och röstar fast dom har rösträtt. På ordet rösträtt låter det som att det är en rättighet. Det är det också, det är en stor rätthet men också en skyldighet. Jag tycker att man måste ta sin del av ansvaret. 
 
Och så tycker jag även inte om när vissa röstar bara för att, utan att vara insatt och utan att ha läst vad de olika partierna står för osv. Men det är i alla fall bättre än att inte rösta över huvud taget. 
Jag är ganska frustrerad över att jag inte får rösta än och inte heller i riksdagsvalet som är nu till hösten. Är bara 17 så nu måste jag vänta tills jag är 21 innan jag får rösta nästa gång :( 
 

Los primos på besök

Idag har vart en riktigt mysdag! Kusinerna var här och vi fikade och Musse och det är så kul att se hur dom växer upp att man kan ha seriösa samtal med dom. 
Satt och pratade med Felicia och berättade för henne om adoption, och hon tyckte det var jättespännande att man kunde "köpa barn". Åhh dom är så himla underbara, älskar dom såå mycket. 
Har bara legat och solat lite (med kläder på pga av kylan haha) och kollat på lite PLL och så, så det har vart en riktigt chill dag :) 
Nu förbereder vi oss för en till vecka i skolan, men som tur är är det bara en kortvecka! 
Ha det bra ❤️
 
Upp