EF informacíon

Så jag var på ett informationsmöte hos EF igår. Det kändes sjukt läskigt, för hela tiden känns det mer och mer på riktigt. Men på ett sätt har jag fortfarande inte fattat att detta faktiskt händer mig. Helt galet! 
 
Jag fick veta lite mer om hur det är att vara där i ett år. Det mesta som han sa visste jag redan, men det var lite mer information och även bekräftelse att det som jag har läst på internet faktiskt är sant. OCh så var det bra för mina föräldrar att få lite mer information. Min mamma har jag ändå uppdaterat då och då så hon visste ändå en del innan men min fader visste nästan ingenting. Han har bara brytt sig om kostnaden innan. 
 
Det var tre andra där med sina föräldrar och dom var alla killar. Men jag pratade i princip inte med dom överhuvud taget, men det känns ändå som att man har något gemensamt eftersom att man båda ska åka på en sådan här resa. Man måste ju ha nåt gemensamt. 

Fick två stycken tidningar. 
 
Alltså bara för att göra det klart har jag inte alls bestämt vilken organisation jag ska åka med, men har valt ut YFU, EF och AFS och skall gå på informationsmöte med YFO också och sedan träffa studenter som tidigare åkt med AFS för att se lite hur det ligger till med de olika organisationerna och sedan får jag helt enkelt se vilken som känns bäst.
 

 

Happy New Year

Gott Nytt 2014!! 

Jag önskar alla mina goa läsare ett underbart nytt år, fullt med glädje, kärlek och vänner. 
Hoppas ni lyckas med de mål ni sätter upp för er själva detta året, men kom ihåg att även om ni inte gör det så är ni lika älskade ändå ♥

Nu ser jag fram emot ett roligt, händelsefull men också kanske jobbigt år och är tacksam för att jag är vid livet och är frisk, och bara njuta av det år som väntar oss, med alla ups and downs. 


 
Upp