In Dubai

Alltså nu är det så att Dubai är underbart på alla sätt, varmt och soligt och asfin anläggning men tyvärr inget internet. Vet inte om det kanske var svindyrt eller nåt men mina föräldrar har bestämt att vi inte ska ha nåt internet. 

Har dock fått låna internet i typ 15 min nu hehe

Det är i alla fall skitbra här, men kommer antagligen inte uppdatera så mycket så ni får ha det bra så länge. 
Kommer hem igen dagen efter nyår. 

Kram 

God jul och hej så länge

God jul på er allesammans! 
 
Hoppas ni har haft en bra julaftonsmorgon. 
Själv vaknade jag 5.45 och steg upp och packa det sista och nu har vi gett oss av mot flygplatsen. Min familj åker nämligen till Dubai idag. 
 
Gårdagen var så stressig. Jag filmade till min stipendiefilm i två timmar, och filmade om massor av gånger för jag ören perfektionist och vill ha allt perfekt. Så det blev många tagningar och sedan klippte jag ihop det och slutresultatet blev faktiskt riktigt bra. Så nu är den i alla borta från min att göra-lista. 
 
Jag var även på Liseberg med min lillebror igår för han ville så gärna se ishowen(och jag också) och sedan åt vi julskinka och packade och fixade.
 
Nu ska det bli så otroligt skönt med vila, sol och värme!! Längtar galet mycket, trots att det är lite tråkigt att inte få fira jul ordentligt. Men det kommer ju fler julaftnar. 
 
Ni får en fin jul så ska jag njuta av solen och förhoppningsvis lägga upp lite bilder här. 
Kram 
 

christmas stämning

I'm sorry I haven't been updating much lately. 

Men nu har jag i allla fall fått jullov och är väldigt glad för det. Har nu 3 dagar kvar hemma innan jag åker till Dubai. Åker på julafton, så nu sak jag försöka hinna med att göra så mycket som möjligt hemma. Packa, skolarbete, träna, städa, rensa kläder osv. Men det som är skönt är att det ända av de grejerna som jag egentligen måste göra är skolarbetet och att packa. Det andra kan jag skjuta på om jag inte hinner eller inte orkar, så det är ju skönt. Känns lite mer avslappnad och inte lika stressigt så. 
 
I fredags fyllde min pappa 50 år. Vi hade middag hemma med mormor och morfar och underbar skaldjursplatå För pappas familj hade vi middag för några veckor sedan och då var hans tvillingsyster också med så nu var det bara familjen och mormor och morfar. Det är också för att min pappa fyller 50 som vi åker till Dubai.  
 
Julstämningen är på topp dessa dagar. Eftersom att jag inte firar en vanlig jul i år (halva julafton spenderas på ett flygplan) så får vi strössla på med allt som är juligt nu innan. Igår gjorde vi knäck, idag är det nog dags för pepparkakor, och imorgon något annat trevligt julgodis. Ingen gran har vi tyvärr, men jag har offrat min lilla plastgran som jag brukar ha i mitt rum och så har vi pyntat den tillsammans (i 2 min) och den står nu så fint på ett litet bord i vardagsrummet. Supermysigt. 
 
 
Hoppas ni andra har haft en bra start på jullovet! 
Kram 
 
Bilder från i fredags 
Upp