Sneak peak på nya tävlingsdräkten

Idag har jag varit och hämtat min nya konståkningsklänning som är färdigsydd. 
Var där och hämtade den kl 12 och provade och köpte stenar och sedan åkte vi hem och jag började limma stenar direkt, hon syr nämligen bara klänningen - sätta på stenarna får man göra själv. 
Ca 5 timmar senare var klänningen klar.
Och gud vad nöjd jag är!

Carin är så duktig på att sy! Blir alltid lika bra resultat. 

Tyckte det var himla roligt att limma stenarna faktiskt. Förra året hade vi ett mer komplicerat tyg och vi var tvungna att limma dom för hand, men i år kunde jag bara lägga ut dom och sedan stryka fast dom. Så det gick smidigt och snabbt (5 timmar är faktiskt ganska lite tid om man jämför med hur lång tid det kan ta). 

Så nu har jag provat den och den känns helt perfekt. Nu längtar jag bara till att få börja använda den. 

Xoxo,

En bild på hela klänningen får ni se när jag tävlar första gången. 

 
 

Still waiting

Börjar bli lite sådär halvt irreterad på att jag fortfarande inte har hört någonting från YFU efter intervjun. Vill ju veta om jag blir accepterad eller inte. Jag tror att jag blir det men är fortfarande lite smått nervös över att jag inte ska bli det pga mina allergier och att jag har historia med lite andra problem. 

Så därför blir jag mer och mer nervös över att jag inte hör någonting från dom, då jag trodde att det skulle gå ganska snabbt efter intervjun. Måste erkänna att jag är lite orolig. 

Någon som åker med YFU som vet ungefär hur lång tid det tar? 

Kram

Finally Friday

Åh, äntligen fredag! Så himla skönt. 
 
Första skolveckan är avklarad med overkligt mycket skolarbete och träning varje dag. Så nu är jag förstås väldigt trött. 
Därför ska det bli väldigt skönt med helg. 
 
Nu har jag bara en halvtimme kvar på en ganska tråkig fysiklektion (orkar inte lyssna) och sedan är jag klar för dagen. Och då ska jag njuta av en skön helg och bara vila upp mig lite efter denna tröttande veckan. 
 
Ni får ta och ha en superbra helg
 
Xoxo
 

 
Upp