Angående skolan

Jag är verkligen heeeelt körd. Vet inte riktigt vad jag har för betyg i alla kurser men jag vet att dom bara sänks och sänks, alltså nu för tiden bryr jag mig inte ens om jag får F på någonting, jag typ bara skiter i allt. Måste kämpa för att ens få E och det känns hemskt eftersom att jag alltid vart typ duktigast, jag trodde seriöst när jag var liten att jag skulle få högsta betyg i alla ämnen. 

Ligger groteskt mycket efter och har typ gjort 2/7 prov i svenskan och kommer inte att göra det nationella nästa vecka heller, så vet ärligt talat inte hur det ska gå där. Tvivlar på att jag ens kommer att få godkänt i kursen. 
Och har seriöst inte vart på mer än 2 gympalektioner på detta året. Galet. 


Men det får bli som det blir, problemet är bara att jag orkar inte ens bry mig, eller jo jag tycker ju att det är jobbigt att få så dåliga betyg men det är jobbigare att plugga så jag väljer hellre att få F än att plugga.  

Update on life

Sista dagarna av april, och det är super somrigt! 
Det är runt 20 grader ute och massa massa sol, så man kan gå i shorts och linne och allt är bara så somrigt och alla människorna blir så mycket gladare, och jag älskar hela stämningen som blir på sommaren, man typ märker att det finns faktiskt goa människor och livet är faktiskt värt att leva, vilket det inte känns som under vintern. 

 

Fyllde år förra veckan. 17 år. Så nu känner jag mig riktigt stor, och nedräkningen till att fylla 18 har börjat. 
Hade fest i fredags för mina vänner. Det var kul, många sa att det var en lyckad kväll, vilket jag själv knappt märkte eftersom att jag var typ i en bubbla hela kvällen. Ville inte vara för onykter för att jag skulle kunna ha koll, men det gjorde i stället att jag inte kunde slappna av och njuta av festen, utan bara sprang runt och städade och sa till folk vad dom inte fick göra och så, så det var ju halvkul. Men det var ändå roligt när jag tänker tillbaka på det. Det var ungefär 60 personer där, vilket var ganska lagom, för mitt hus är ganska litet så det var typ helt fullt.

 
 
 

Sedan hade jag släktkalas i lördags och igår bara chillade jag i solen typ. 
Idag missade jag min sovmorgon för en jävlans tandläkartid, och dom gjorde inget ens, för egentligen skulle jag ta av tandställningen nästa måndag och så skulle dem bara ha en sista kontroll innan och ta avtryck, men eftersom att jag har bytt tiden då jag ska ta av den men ändå var tvungen att ha kvar tiden idag så gjorde dom typ ingenting. Fett onödigt. Jag och mamma gick i alla fall och åt frukost sen och sedan hade jag bara en lektion, så nu har jag typ vart hemma hela dagen. Måste ta mig iväg strax för att åka till barmarksträningen, vilket jag verkligen inte orkar. Alltså jag orkar träna men jag orkar inte åka bussen dit :( 

Ikväll måste jag packa för åker till New York i övermorgon. På onsdag! Det skall bli grymt kul. Jag skall åka ensam med pappa, eller pappa är redan där och jag ska flyga dit helt ensam och träffa honom där. Är där i 3 och en halv dag. Har ju vart där en gång förut, så det är ju inte så viktigt att göra alla de där sakerna för de har jag ju redan gjort :) Så skall typ bara vara där, och shoppa lite grann (men inte allt för mycket för sparar mina pengar till USA) och typ äta på restaurang och gå runt i staden och ha picnic i central park och såna grejer ni vet. Ska bli otroligt mysig och kul och spännande och awesome. 

 

Ha de bra! 
 
Upp