USA-tankar

Mitt huvud är just nu fullt av USA tankar hit och dit. Tänker väldigt mycket på det. Och hela tiden. Tänker på alla för- och nackdelar, allt om hur det kommer kännas, och allt jag måste göra innan, och på vilken organisation jag ska välja. Och så även dessa tankar 'vad ska jag göra första skoldagen?', 'tänk om jag inte trivs i min värdfamilj?', 'tänk så får jag inga bra vänner där?' och massa sånt som egentligen är alldelles för tidigt för att tänka. Jag menar det är ju ett och ett halvt år kvar. 

Men genom att läsa bloggar och sådant så inser jag att jag måste spara mycket mer pengar än vad jag hade tänkt mig. Jag måste alltså sluta shoppa och börja jobba mycket mera. Oavsett hur tungt det känns. 

Men det är ju bara det att jag inte riktigt trivs på jobbet på McDonald's. Jag har aldrig riktigt förstått hela systemet och jag tycker det är väldigt rörigt och det är ingen som hjälper mig och förklarar för mig. Men jag får nog ta och ta tag i det där. Har tänkt att jag skall ringa och be om att få tider på sportlovet. Och mamma säger att jag måste stå på mig, och se till att jag får de rättigheter jag ska ha och till exempel att jag får ett par nya byxor som passar mig.
Men jag tycker att det är skitjobbigt men jag måste!! 


Ska försöka att inte tänka för mycket på det. 

 
 

Uppesittarkväll

Hejsan. 

Nu är det inte långt kvar tills julafton. 

Idag har jag bakat fina papparkakor och föstört dem med massa äcklig och ful kristyr men det är ju superkul att dekorera dem!! 
Och så har jag även gjort knäck, och jag brukar inte gilla knäck så mycket för när jag var liten åt jag så mycket att jag mådde illa, så nu när jag äter knäck så mår jag bara illa men idag var det faktiskt riktigt gott. Men jag ska inte äta för mycket för då kanske jag slutar gilla det igen. 
Nu ska jag och mamma sätta oss och kolla på film. The Holiday, har faktiskt aldrig sett den. Och jag har redan satt upp min julstrumpa, men i min familj har vi inte våra strumpor vid öppna spisen eftersom att vi inte har någon utan vi har dom bredvid sängen. Men jag tycker det är lite läskigt att mamma kommer inte på natten och kollar på mig, för då vet jag liksom inte vad hon gör. Jag är ju ett kontrollfreak hehe. 

Godnatt och trevlig uppsittarkväll allehopa!
 
Upp